divendres, 10 de desembre del 2010

Conferència Elena Dorrego



Elena Dorrego és una professora de la Universitat Central a Veneçuela i ha fet una conferència en la qual afirma que les Webquests són un  recurs molt útil i pràctic a l’hora de treballar, en el seu cas a la Universitat.
Principalment, ajuda a motivar la reflexió sobre el desenvolupament de les competències investigatives tant de docents com d’alumnes. Per tant, la senyora Dorrego és partidària de promoure aquesta manera de treballar.
Comptant també amb la responsabilitat que tenen els professors, cal destacar que és una manera de fer avançar als alumnes tecnològicament i investigar. Així doncs, els  estudiants poden gaudir de la web 2.0 que ens brinda a tots un gran ventall de possibilitats: els professors poden aprofitar la motivació dels alumnes amb l’interès tecnològic que tenen i els estudiants poden treballar adientment.
Finalment cal destacar que la Web 2.0 fa que els alumnes analitzin, reflexionin, sintetitzin, comparin... és a dir, permet el desenvolupament cognitiu d’estudiants i docents.


Sònia Fernández
Laia Germà


2 comentaris: